Havredryck/grädde eller sojadryck/grädde i fudge?
Jag funderar på att göra en twist på detta fudgerecept men då jag eventuellt kommer att bjuda min syster som inte äter mjölk tänkte jag att det är bäst att göra det mjölkfritt.
Vad tror ni blir bäst att byta ut mjölken och grädden mot? Sojaprodukter eller havreprodukter. Det ska inte ge bismak och nötter är uteslutet så inte tex mandelmjölk
l'm back
Kan du inte använda kokosgrädde eller ger det för mycket smak?
Man motionerar inte för att bli yngre utan för att bli äldre.
#2 Tror det ger för mycket smak och det smakar inte bra ihop med matcha enligt mig (japp, det ska bli te fudge som jag tänker testa att göra 😃 )
l'm back
Även här svarar jag iKaffe eller havrebaserad matlagninggrädde som oatlys iMat, funkar perfekt! Jag tycker aldrig att jag känner av havresmaken. Förra året gjorde jag knäck på iMat och det blev supergott.
#4 "Min affär" hade bara 1 liter ikaffe så kanske blir det över lite för att testa
l'm back
#5 Dom finns bara som 1-liters :) Perfekt, det går att använda till det mesta.