Övrigt om specialkost

Tycker du om att äta ute som specialkostare?

2018-09-28 15:14 #0 av: tlover

Du som äter specialkost, tycker du om att äta ute eller blir det jobbigt? Eller går det kanske inte alls?

Jag tycker själv det är ganska jobbigt och äter bara ute om jag måste, på grund av mig måste sällskapet alltid gå från restaurang till restaurang tills vi hittar något som jag tål. 

Vad vill du läsa om nästa månad? Rösta!


Anmäl
2018-09-29 09:55 #1 av: TatsuOni

Jag tycker att det är jobbigt. Enda gången jag äter ute är när vi bjuder ut min far som t ex födelsedagspresent och då ringer jag och bokar bord och "beställer" min mat i förväg. Det har blivit fel någon gång så att jag har blivit sjuk...

Värd för hår. Medarbetare på te.

Home is where the heart is ~ http://tatsu.blogg.se/

Anmäl
2018-09-30 13:10 #2 av: Tant Grön

Jag är vegetarian, om det räknas till specialkost. Nästan aldrig några problem att äta ute, eftersom det finns så många restauranger med utländsk mat, som indisk, kina/tai, pizza m.m. som finns som vegetarisk. 

Anmäl
2018-09-30 13:17 #3 av: tlover

#2 Ja det är en typ av specialkost

Vad vill du läsa om nästa månad? Rösta!


Anmäl
2018-10-03 15:21 #4 av: Chinesecrestedlover

Äter aldrig ute. Litar inte på att det skulle vara enligt min "standard" eller vad man ska kalla det. Jag är väldigt strikt vegan och äter till skillnad från de flesta andra veganer (vad jag förstått) inte "spår av...ex. ägg, mjölk osv.".  Har dock aldrig upplevt det som något problem egentligen, jag är van att det är så liksom. Ska jag vara borta över dagen t.ex. och vet att jag kommer behöva äta så tar jag helt enkelt med mig något. Alternativet om jag inte har med mig något är att jag i så fall går in på någon matbutik och köper någon frukt eller något som ex. vegansk kvarg, soja yoghurt eller dylikt...om jag nu inte känner för något onyttigt och köper mig en vegansk glass eller så då förståsSkrattar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.